vitamin untuk ibu hamil

set best seller

Promosi Shaklee Oktober 2020 | Set Best Seller Untuk Manfaat Seisi Keluarga

Memang dah lama Shaklee tak buat promosi. Sejak PKP bulan 3 yang lalu, banyak bekalan vitamin menjadi sangat terhad. Tiada promosi dapat dibuat sehinggakan apa saja item cepat sangat sold out. Saya yang berada di kampung ketika itu pun, terkejut dengan sales sendiri yang mencanak berganda hampir 3 kali sepanjang musim pandemik. Memang bisnes Shaklee …

Promosi Shaklee Oktober 2020 | Set Best Seller Untuk Manfaat Seisi Keluarga Read More »

susu soya untuk ibu hamil

Baguskah Susu Soya Untuk Ibu Hamil Ambik? Tak Ada Kesan Sampingan Ke?

Sebelum saya tahu apa-apa pun lebih terperinci tentang jenis-jenis susu soya mahupun khasiatnya, saya dulu memang suka sangat minum susu soya. Dulu tau beli susu soya yang dalam kotak kat kedai-kedai/ pasaraya tu je. Murah kan? Punyalah suka susu soya ni sampai masa mengandung anak kedua pun bedal jugak minum. Sampailah masa lepas bersalin anak …

Baguskah Susu Soya Untuk Ibu Hamil Ambik? Tak Ada Kesan Sampingan Ke? Read More »