vitamin untuk kulit cantik

set berpantang shaklee

Set Berpantang Shaklee | Pilihan Terbaik Wanita Berkerjaya Selepas Bersalin

Banyak kes ibu yang meroyan/ depressed ketika berpantang yang kita dengar baru-baru ni kan? Seperti yang saya share dalam artikel tips ibu berpantang sebelum ni, ibu-ibu selepas bersalin perlukan sokongan dari suami dan juga keluarga. Ibu yang sihat dari segi fizikal & emosi kurang berisiko untuk mendapat masalah meroyan ni. Selain amalan pemakanan rutin berpantang …

Set Berpantang Shaklee | Pilihan Terbaik Wanita Berkerjaya Selepas Bersalin Read More »

info shaklee april 2018

Promosi & Info Shaklee April 2018: Bulan Best Jadi Ahli Shaklee

Cool betul bulan April 2018 ni tau! Nak tau tak kenapa kitorang cakap April ni cool sangat? Antara sebabnya adalah.. banyak offer best tersedia mostly khusus untuk ahli Shaklee sahaja! Info Shaklee April 2018 (1) Cycle baru 2018/2019 April adalah bulan pertama untuk kiraan cycle baru bagi 2018/ 2019. Penting ke April ni? Ya, penting …

Promosi & Info Shaklee April 2018: Bulan Best Jadi Ahli Shaklee Read More »

promosi Shaklee

Promosi Shaklee November 2015: Jom Lagi Sihat & Cantik!

Suka sangat bila dapat tahu bulan November ni, ada promosi khusus untuk semua yang sangat pentingkan kesihatan & kecantikan dari dalam. Yup! Yeah…yeah!!!¬† Promosi Shaklee November: Sustained Release Vita-C Plus Tau tak, bulan ni, Shaklee offer produk Sustained Release Vitamin C yang 500 mg tu! Bulan ni, boleh beli SR Vita C ni melalui 2 …

Promosi Shaklee November 2015: Jom Lagi Sihat & Cantik! Read More »

vitamin c terbaik

Vitamin C Yang Terbaik Di Pasaran

Apabila tengok ramai yang sedang bersin sana-sini, selesema dan mudah pula dapat demam, itu tandanya badan perlukan perlindungan yang lebih untuk melawan jangkitan virus. Seperti saya sendiri, saya tahu saya¬† hampir dijangkiti selesema sekiranya tiba-tiba saya akan bersin lebih dari 3 kali berturut-turut. Untuk meningkatkan sistem pertahanan tubuh, kita perlukan antioksidan. Apa itu antioksidan Antioksidan …

Vitamin C Yang Terbaik Di Pasaran Read More »