vitamin untuk rambut

rambut gugur bertompok

Cara Atasi Masalah Rambut Gugur Bertompok Yang Berkesan Elak Botak Kekal

Apa perasaan korang, kalau tiba-tiba korang accident, lepas tu, sampai effect pada permukaan kulit kepala korang. Rambut kat sekitar kulit kepala tu, langsung tak mahu tumbuh dah. Ibarat mati terus zat kat situ untuk rambut. Hampir botak kekal. Malu la kan? Terpaksa pakai topi setiap kali nak ke mana-mana. Kes ni khusus untuk orang lelaki …

Cara Atasi Masalah Rambut Gugur Bertompok Yang Berkesan Elak Botak Kekal Read More »

3 Testimoni Syampu Shaklee Yang Anda Tak Tahu

Shaklee bukan sahaja mengeluarkan produk nutrisi dari dalam. Malah memang ada produk nutrisi untuk luaran seperti untuk kulit & juga untuk rambut. Produk Shaklee untuk penjagaan rambut adalah Shaklee Prosante. Mungkin anda tercari-cari penyelesaian kepada masalah rambut gugur secara semulajadi kan? Boleh tonton perkongsian testimoni syampu Shaklee oleh wanita ini. Testimoni Syampu Shaklee 1: Rambut Gugur …

3 Testimoni Syampu Shaklee Yang Anda Tak Tahu Read More »

Syampu Shaklee: Rangkaian Produk ProSante Terbaik Untuk Rambut Sihat Menawan

Apa yang bagusnya dengan produk penjagaan rambut ProSante ni? Pasti anda tertanya-tanya kan? Cuba lihat di belakang ramuan syampu anda di rumah. Nampak tak perkataan SLS atau Sodium Laureth Sulfate? Saya percaya hampir 90% produk penjagaan rambut di pasaran mengandungi SLS ini. Baca lagi tentang SLS & SLES. Bahayakah jika terdedah dengan SLS & SLES?  Itulah …

Syampu Shaklee: Rangkaian Produk ProSante Terbaik Untuk Rambut Sihat Menawan Read More »

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut Prosante

Shaklee tidak sahaja mempunyai rangkaian untuk vitamin dalaman diri, malah turut mengeluarkan rangkaian untuk penjagaan diri luaran secara khusus. Bagi produk kecantikan kulit secara luaran terutama untuk kulit (Skin Care), boleh klik pautan di bawah ini: Harga Skin Care Shaklee Untuk mengetahui senarai penuh harga produk vitamin Shaklee untuk dalaman pula, boleh klik di pautan …

Senarai Harga Produk Shaklee-Penjagaan Rambut Prosante Read More »