vitamin untuk tingkatkan tenaga

vitamin untuk wanita

Wanita Bekerjaya vs Wanita Suri Rumah | Siapa Lebih Perlukan Vitamin?

Seriously saya tak faham kenapa ada orang persoalkan tentang ni. Eh jap, korang tau tak antara wanita bekerjaya dengan wanita yang bergelar suri rumah sepenuh masa, siapa lagi sibuk? Siapa lagi stress? Jawapannya adalah kedua-dua golongan ni sibuk & hectic gila tugas diorang! Wanita Bekerjaya Vs Wanita Suri Rumah | Siapa Lebih Perlukan Vitamin Untuk …

Wanita Bekerjaya vs Wanita Suri Rumah | Siapa Lebih Perlukan Vitamin? Read More »

kekalkan fitness

Kekalkan Fitness Di Suria Gym Serendah RM5

Sejak Julai 2018 yang lalu, di pertengahan masa kami buat detox Shaklee dalam group, saya mula kenal & pertama kali menjejakkan kaki ke fitness gym. Sungguh tak pernah pun terbayang akan jejak ke mana-mana fitness gym. Nak tau tak sebab apa? Imaginasi saya masa tu, fitness gym hanya untuk body builder┬á ­čść Kekalkan Fitness Di …

Kekalkan Fitness Di Suria Gym Serendah RM5 Read More »