bil elektrik

Terima Bil Elektrik & Kertas Notis Consignment Dalam Bentuk Kertas Fotostat

Baru je ni dalam minggu ni. Sampai-sampai rumah, nampak kertas berlipat dalam peti surat. Nasib baik kali ni saya tak terus buang je macam iklan-iklan jual rumah/ iklan derma ke sami Budha macam seperti selalu tu!

Tau tak tu kertas apa?

Bil elektrik untuk bulan tujuh baru-baru ni! Wow sangat 😯

bil elektrik

Sebab ni rasanya first time terima bil dalam kertas ala-ala fotostat tu. Hitam putih!

Fenomena kertas hitam putih ni tak henti kat situ saja.

Tup-tup tengahari semalam, terima pula consignment note dari Poslaju pun guna kertas fotostat!

 

Wah.. kenapa ni…?  🙄

Kertas Fotokopi Antara Bukti Ekonomi Semakin Terancam?

Adakah ini bermakna syarikat besar seperti TNB & Pos Malaysia turut mengalami tempias desakan ekonomi?

Seperti saya, suami juga sangat terkejut apabila pulang dari kerja melihat notis-notis fotokopi ini.

Ini antara luahan beliau:

It is odd to get utilities bill in black & white and delivery note written on Photostat paper. At first I never expected it is delivery note as it in post box with others advertisement. Just grab it with others advertisement and put it on the table. Luckily I am not in bad mood to throw it all straight away in the bin. Late on that day while clear up the table, I am surprise to realise it is a delivery note. Are you kidding me, photostate delivery note from so call SUPERBRAND company.

It never crosses into my mind on superbrand company have to do this in reducing their operational cost.  Is this part of economy crisis effect?  There are some others options in reducing operational cost. Usually cooperate company will focus on others options before come to their cooperate image. Cooperate image is like a cloth to someone. Most people see what is on outside, only few knows what is in side.

When we go around town, we can see increasing number of empty shop for so long at prime area. As we meet our friends we start to listen on retrenchment here & there. When what’s happening around us is too obvious, it is hard to convince yourself that we still in comfort zone.

It is true most of the major economy currently weak. It is said this is a part of economy cycles. Oil price stay below USD50 due to over production. It is great to consumer to enjoy low fuel price. Look like low oil price exclusively effect on fuel only, not to other oil related product & services. In the other way around Oil Company own less on oil trading

 

Walau apa pun situasinya, mengurangkan kos melalui bil elektrik secara fotokopi sebegini mungkin harus dipertimbangkan lagi.

Jika hampir semua rakyat Malaysia yang menikmati kemudahan elektrik di rumah tu pemegang smartphone, bil elektrik dikeluarkan secara online mungkin lebih sesuai.

Apa kata syarikat besar TNB ini membuat pungutan suara berkenaan hal ini?

 

 

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge