Top 5 Energy Booster Yang Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk & Bekerja Dari Rumah (WFH)

Musim pandemik ni ramai terpaksa bekerja dari rumah. Orang yang biasa pegi office, bila terpaksa work from home ni memang mencabar jugak.

Antara nya adalah masa bekerja jadi bertambah-tambah. Dengan anak-anak depan mata, rumah yang bersepah, memang terasa berganda kepenatan nak kena hadap.

So jom intai vitamin yang bantu untuk energy booster ni

Top 5 Energy Booster Yang Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk

Ada beberapa cadangan sesuai dengan bajet masing-masing.

(1) Polifenol Vivix

Vivix ni antara yang paling popular sebab kualiti nya.

Rasa pun sedap. Vitamin yang jenis cecair. Yang banyak songeh nak telan pil, takkan bising lagi bila kena makan Vivix.

Confirm akan makan sampai habis unless terlupašŸ˜…

(2) Polifenol ResV

Yang ni, ResV actually lebih 30% polifenol berbanding Vivix.

ResV dalam bentuk kapsul. Senang nak angkut merata-rata sebab tak perlu disimpan sejuk.

Pengambilan ResV secara konsisten di waktu mlm sebelum tidur, mendapat banyak maklum balas customer, mereka lebih segar tiap kali bangun pagi.

ResV juga membantu dalam kesihatan kulit & perbaiki hubungan keintiman suami isteri.

(3) Polifenol CoQtrol

CoqTrol ni kecik, dalam bentuk kapsul.

Pengambilan coqtrol sangat membantu dalam meningkatkan daya stamina.

Kalau nak selalu aktif cergas bertenaga, tak mudah rasa semput, boleh amalkan pengalambilan Coqtrol ni setiap hari selepas sarapan atau lunch.

(4) Protein ESP

Kalau nak increase mood, semangat setiap awal pagi, mesti cukup ambil protein.

Minumlah ESP setiap pagi.

ESP ni kaya dengan semua kebaikan asid amino yang badan kita tak boleh nak hasilkan sendiri.

Pengambilan ESP bukan saja bantu perut lebih kenyang sampai tengahari, malah ESP bantu beri kita tenaga & mood yang kita perlu untuk kekal produktif setiap hari.

(5) Multivitamin Vitalea

Last but not least multivitamin. Bagi yang ada bajet rendah, boleh amalkan pengambilan multivitamin tertua di dunia ini.

Dr Forest C Shaklee mencipta multivitamin Vitalea pada tahun 1915.

Vitalea mengandungi 28 jenis vitamin & mineral yang menyokong keseluruhan nutrisi yang tubuh kita mungkin tak dapat sepenuhnya dari pemakanan pada hari ini.

Try lah mana-mana satu dari 5 top list energy booster ni.

Perlu info lanjut? Call saya di 019-7646021 atau wsap je terus saya di http://www.wasap.my/60197646021

pengedar Shaklee Skudai



Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati atau mencegah sebarang penyakit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge