trip percutian 5 bintang shaklee

Trip Percutian 5 Bintang Shaklee Tahun 2022 Yang Paling Best Di Dunia

Baru je selesai Leaders Meet Up untuk perancangan tahun 2021/2022 cycle yang baru bermula pada bulan April ni. Alhamdulillah, seperti selalu, Shaklee antara syarikat yang memberikan ganjaran percutian lima bintang paling terbaik. Ini diukur dari segi perbelanjaan & segala yang pihak syarikat taja.

Pergi trip percutian dengan Shaklee sangatlah mewah. Duit poket pun dapat tau. Jom saya kongsikan lagi.

Trip Percutian 5 Bintang Shaklee Tahun 2022

Shaklee memberikan ganjaran berupa 3C buat semua pemimpin bisnes yang layak.

C yang ketiga adalah convention. Ada 2 trip yang ditawarkan iaitu trip percutian regional ke Korea & trip percutian antarabangsa ke Switzerland. Hebat tak? Of course lah.. Mahal tu nak ke Switzerland.

Boleh layan dulu short video yang pihak Shaklee sediakan ni. Yang ni untuk trip regional ke Korea.

Paling best of course la ke Switzerland.

trip percutian 5 bintang shaklee

Masa percutian lebih lama. Shaklee menaja dari segi:

  • tiket penerbangan pergi & balik
  • penginapan di hotel 5 bintang
  • makan minum
  • aktiviti di sepanjang tempat yang dilawati
  • duit poket (ikut suka nak guna untuk shopping atau simpan)

Best yang amat!

U olls berminat nak mula buat bisnes Shaklee & rebut semua insentif ni? Jom kita mula sekarang. Sama-sama kita rebut peluang ni.

Contact je saya di 019-7646021 atau klik

Whatsapp saya di sini

Yang Menulis:
SID Pro: Zaleha (ID: 962548)
Shaklee Products & Consultation
019-7646021
produkvitaminsemulajadi@gmail.com
Youtube Channel: Zaleha Awaluddin
FB: Produk Vitamin Semulajadi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge